Easylin® - energikoncentrat

Højenergi-fodertilskud fremstillet af ekstruderet hørfrø - med dokumenteret effekt på metanreduktion.

Produktbeskrivelse:
Til kvæg, svin og fjerkræ. Med vores ekstruderede hørfrøprodukter er vi specialister i fodring med Omega 3. Det stærke energikoncentrat viser attraktive resultater hos husdyr. Den patenterede ekstruderingsproces inkluderer også proteinbeskyttelse. Vi kan dermed levere en række specielle råvarer med en målrettet fordel for dine dyr.

Den patenterede ekstrudering af hørfrø er rettet mod maksimal tilgængelighed af Omega 3-fedtsyrer. Til dette formål analyseres og behandles hvert råmateriale på en differentieret måde. Hver batch af vores produktion analyseres separat.

Ved hjælp af forholdet mellem Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer, graden af fordøjelse og tilgængeligheden af fedt bestemmes en certificeret it3-værdien af hvert færdigt produkt.

Således er denne værdi vores vigtigste kvalitetsparameter. Den forarbejdede hørfrø er fire gange mere effektiv end ren hørfrøolie med hensyn til effekten af Omega 3-fedtsyrer på dyret.

På grund af denne procedure, som er unik i Europa, og vores strenge kvalitetskontrolproces sikres en økonomisk effektiv anvendelse af vores hørfrøekstruderede produkter.

It3-værdien, som er en omega 3 standard, er også indikator for en afbalancere virkningen af fedtsyrer målt på effekt af sundhed og ydeevne.

Når en foderblanding suppleres med Easylin, er det normalt muligt at reducere brugen af andre fedt og protein kilder på grund af sammensætningen i Easylin (25% råfedt og 17,5% til 48% råprotein).

Positiv indflydelse på immunstatus og dyrevelfærd

Kontakt os for at bestille
eller få mere information:

easylin_reduktion_metan_energikoncentrat_ekstruderet_hoerfroe_skema