SweetUp Liquid
Fodermiddel til alle dyr

Sødt protein der forbedrer pattegrisens vandindtag


Sammensætning:
Naturlige og naturidentiske grundstoffer fra planter, herunder udvalgte polyphenoler, planteekstrakter og botaniske sødestoffer.

Beskrivelse:
SweetUp Liquid er et produkt, der består af naturlige og naturidentiske botaniske elementer, phyto-elementer. Produktet indeholder aktive bestanddele, herunder polyfenoler og tiltrækningsmidler. Det kan iblandes drikkevandet, når det er ønskeligt at øge deres vandindtag for eksempel i tilfælde af ny fravænnede smågrise, hvis vandindtag for det meste er for lavt. Det vil være en fordel at få smågrise til at drikke mere ved at inkludere produktet i 3 dage før fravænning indtil 3 – 7 dage efter fravænning. SweetUp Liquid giver vandet en lugt og smag, der er attraktiv for dyr.

Ved fravænning falder pattegrisens indtag af væsker drastisk. Ved 21-dages alderen drikker pattegrisen 600-800 ml mælk, men efter fravænningen falder væskeindtaget til 100-150 ml. Denne reduktion i væskeindtag vil påvirke smågrisens evne til at spise fast foder, og det vil igen resultere i en lav vægtforøgelse samt øge muligheden for, at fravænningsdiarré opstår. SweetUp Liquid kan inkluderes i dyrenes drikkevand sammen med elektrolytter, medicin osv. Det kan anvendes i EU indtil grise er 16 uger gamle.

Dosering:
1,0 til 1,5 liter / 1000 liter drikkevand.

Kategorier: Svin, Kvæg, Fjerkræ

Udseende: Flydende

Lugt: Sødt / typisk

Farve: Mørkerød

Emballage: 5 ltr. 4 stk. pr. kasseKontakt os for at bestille 

eller få mere information:


 office@nordanagricore.dk

 Tel. +45 3121 5577