Om os

Om Nordan AgriCore ApS

Nordan AgriCore ApS har en mission om at bidrage med at skabe den bedste fremtid for landbruget. Vi ønsker at sætte landmænd først ved at tilvejebringe upartiske informationer og innovative produkter, der kan sikre merværdi for landmændenes forretning.


Vi fokuserer specifikt på det, der er vigtigt for landbruget, når det kommer til en optimal produktionseffektivitet og samtidig med fokus på den fremtidige udvikling. Vi tilbyder derfor et produktsortiment som er nøje udvalgt med hensyntagen til nødvendig dokumentation, effekt og rentabilitet.


Vi opererer i en af verdens vigtigste industrier og er fuldt engagerede i at samarbejde med vores kunder og industripartnere for at sikre, at landbrugets fremtid forbliver lys.


Vores virksomhedsstrategi er baseret på profitabel og bæredygtig vækst, som skal opnås ved at bygge videre på en stigende markedsposition med en forståelse og respekt for de konstante optimeringer, der er påkrævet i forhold til bæredygtighed og miljø samt tilpasninger og behov i landbruget i øvrigt. Det skal skabe langsigtet værdi for alle involverede samarbejdspartnere og kunder.


Jesper Bering, CEO / indehaver Jesper Houmann / Produktkonsulent Bogholderi​​

Mobil: +45 3121 5577 ​Mobil: +45 3049 9416 ​Mobil: +45 3049 9418

E-mail: jb@nordanagricore.dk ​​E-mail: jh@nordanagricore.dk ​​E-mail: office@nordanagricore.dk


Anne Littau Kni / Salg og kundeservice


Mobil: +45 6176 1794


E-mail: alk@nordanagricore.dk