Nordan AgriCore søger en Marketing Coordinator som vil være med til at præge udviklingen i dansk landbrug.


Kontakt os

Vi søger en dygtig Marketing Coordinator, som har solid erfaring med e-handel, digitale medier og grafisk arbejde.

Bevæger du dig hjemmevant i forskellige it-systemer? Kan du udtænke, eksekvere og rapportere på digitale indsatser? Og kan du omsætte de kompetencer til forretning? Så har vi jobbet til dig.

Nordan AgriCore har en ambitiøs strategi, hvor digitalisering står som et centralt element i at sikre gode, personaliserede kundeoplevelser samt understøtte vores vækststrategi. Du kommer til at arbejde med omfattende digitale løsninger, så du skal regne med at blive udfordret, men får samtidig rig mulighed for at sætte et markant aftryk i en spændende nyoprettet stilling.

 
Vi søger:

Er en knivskarpe Marketing Coordinator der får en central rolle.

Din absolutte nøgleopgave bliver at markedsføre og udvikle virksomhedens kundeportal i forbindelse med e-handel. Du sikrer løbende, at selskabernes processer inden for certificering er optimale og udvikler løbende på vores nuværende rapporterings- og opfølgningsværktøjer. I virksomheden er åbenhed, engagement og humor en væsentlig del af vores arbejdsdag.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvar bliver:

 • Planlægning og eksekvering af digital marketingstrategi
 • Planlægning og eksekvering af kampagner på diverse sociale medier, samt andre relevante medier i samarbejde med eksternt bureau
 • Udarbejdelse af materiale til website (billeder, tekst mv.)
 • Kontinuerlig udvikling og optimering af indsatser
 • Håndtering af markedsføringsmateriale / intern koordinering
 • Specificere kommunikationskravene til en ny IT-løsning til landmænd.
 • Koordinere kommunikation på tværs og sikre et niveau af konsistens til et erhverv med specifikke markedsforhold.

Du kan forvente en dynamisk hverdag med gode muligheder for faglig sparring på højt niveau i en spændende og fremtidsorienteret virksomhed, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med ledelsen. Gode samarbejdsevner er derfor et absolut must. Vi forventer, at du er en teamspiller, men du skal selvfølgelig kunne stå på egne ben og have mod på at udfordre din fagligt.

 
Du er det rette match, hvis:

Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, og forstår landbrugsbranchen og kan omsætte denne forståelse til den helt rigtige kundeoplevelse på tværs af platforme. Du skal sikre sammenhæng i den digitale kunderejse og sørge for, at Nordan AgriCore er optimalt til stede ved alle touch points. Har du erfaringer med landbruget og B2C-markedsføring, er det en klar fordel. Du taler og skriver godt dansk og engelsk.

Vi forventer, at du er analytisk med øje for identificering af optimeringsmuligheder, og dette - kombineret med din gode forretningsforståelse - betyder, at du formår at lave et realistisk bud på optimering.

 
Du kan se frem til:
 • Ansvar, medbestemmelse og personlig udvikling i spændende virksomheder
 • Tværfagligt udviklingsmiljø med fokus på systemudvikling, optimering og værdiskabelse
 • En mulighed for at sætte dit præg på virksomheder med mange processer
 • Du får arbejdsplads i Vejle. Lige som der er mulighed for delvis hjemmearbejdsplads.

 
Spørgsmål til jobbet kontakt os gerne:

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte de ansvarlige headhunter. Vi arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Jesper Bering på 31 21 55 77
Hvis du synes, at stilling er noget for dig, kan du fremsende CV og kort motiveret ansøgning til office@nordanagricore.dk


Som medarbejder hos Nordan gruppen bliver du en del af flere virksomheder i rivende udvikling, som prøver på at gøre en forskel hver eneste dag. Virksomhederne slår på sin solide værdikæde og kompetente medarbejdere som dens absolutte force. Der hersker en faglig stolthed blandt de ansatte, som ofte bliver i virksomheden i mange år. Netop den engagerede kultur og det ambitiøse arbejdsmiljø er en væsentlig del af virksomhedens DNA, som du hurtigt vil opdage.


Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål

Vi arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

​​​Kontakt os​​​​​​