SweetUp Liquid

Fodermiddel til alle dyr

Sødt protein der forbedrer pattegrisens vandindtag

Sammensætning:
Naturlige og naturidentiske grundstoffer fra planter, herunder udvalgte polyphenoler, planteekstrakter og botaniske sødestoffer.

Beskrivelse:
SweetUp Liquid er et produkt, der består af naturlige og naturidentiske botaniske elementer, phyto-elementer. Produktet indeholder aktive bestanddele, herunder polyfenoler og tiltrækningsmidler. Det kan iblandes drikkevandet, når det er ønskeligt at øge deres vandindtag for eksempel i tilfælde af ny fravænnede smågrise, hvis vandindtag for det meste er for lavt. Det vil være en fordel at få smågrise til at drikke mere ved at inkludere produktet i 3 dage før fravænning indtil 3 – 7 dage efter fravænning. SweetUp Liquid giver vandet en lugt og smag, der er attraktiv for dyr.

Ved fravænning falder pattegrisens indtag af væsker drastisk. Ved 21-dages alderen drikker pattegrisen 600 – 800 ml mælk, men efter fravænningen væskeindtag 100-150 ml. Denne reduktion indtag af væske vil påvirke smågrisens evne til at spise fast foder, og det vil igen få den til kun at realisere en lav vægtforøgelse og øge også muligheden for, at fravænningsdiarréer opstår. SweetUp Liquid kan inkluderes i dyrenes drikkevand sammen med elektrolytter, medicin osv. Kan anvendes i EU indtil grise er 16 uger gamle.

Dosering:
1,0 til 1,5 liter / 1000 liter drikkevand.

Kategorier: Svin, Kvæg, Fjerkræ
Udseende: Flydende
Lugt: Sødt / typisk
Farve: Mørkerød
Emballage: 5 ltr. 4 stk. pr. kasse

Kontakt os for at bestille
eller få mere information: